Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Már a hó váltja fel az esőt itt-ott

Vágólapra másolva!
Fokozatosan hűl le az idő, szerda délutántól már lesz némi havazás. Két-három fokkal hidegebbnek tűnik az idő a szél miatt.
Vágólapra másolva!

Általában erősen felhős vagy borult lesz az ég szerdán. Kisebb eső többnyire keleten eshet. Ezt válthatja fel a havas eső és a hó délutántól, helyenként előbb északnyugaton, majd később az ország középső és keleti részében is. Estétől valószínű, hogy meg is marad a hó, főként északkeleten és keleten. Kis területen hólepel, de maximum 2 centiméter hó hullhat az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik az északnyugati, északi szelet. Kora estig kialakulhat egy-egy 60-65 kilométer/órás széllökés az ország középső részén, de csak kis területen. Hűvösebb idő lesz a keddhez képest: 3 és 8 Celsius-fok között valószínű a legmagasabb hőmérséklet, késő estére -1 és +4 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtök hajnalra -3 és +2 fok közé csökken a hőmérséklet. Napközben többnyire szintén erősen felhős vagy borult lesz az ég. Elszórtan eshet az eső, de északkeleten havas eső és hó is. Mérsékelt marad a változó irányú szél. Tovább folytatódik a lehűlés, 1 és 6 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről