Hárommilliárdot nyert a lottón, még a rokonainak sem mondta el

Vágólapra másolva!
Anonim kérdőívet töltött ki a márciusi lottónyertes. Letaglózta a pénz.
Vágólapra másolva!

2014. március 15-én valaki az országban több mint hárommilliárd forintot nyert az ötös lottón, és vállalta, hogy kitölti a nagynyertesek kérdőívét – írja a Pénzcentrum.hu. Magyarországon a lottónyerteseknek nem kell felfedniük a kilétüket, viszont ha akarnak, kitölthetnek egy kérdőívet, a válaszokat pedig aztán a Szerencsejáték Zrt. nyilvánosságra hozhatja. Ez történt a márciusi lottónyertes esetében is.

A nyertes több mint 20 éve lottózik, néha sorsjegyeket is kapar, és saját szisztémája van a nyerőszámok megtippelésére. Családjával közösen játszott márciusban, amikor eltalálta a számokat. Amikor ellenőrizte a szelvényt, nem akarta elhinni, hogy nyert, azt írta, hogy sokkoló, letaglózó élmény volt, és napokig nem tért magához.

A szelvényt rengetegszer leellenőrizte, mire elhitte, hogy valóban ő nyert. Azóta sem tudta igazán megünnepelni a nyereményt, még időre van szüksége ahhoz, hogy feldolgozza. A rokonainak egyelőre nem árulta el, hogy nyert. Anyagi helyzetéről annyit tudni, hogy korábban éppen csak kijött a havi jövedelméből. A nagy nyeremény ellenére is szeretne a földön maradni, nem adja fel jelenlegi életformáját, csak jobban és nyugodtabban akar élni. A munkáját megtartja, és valószínűleg nem költözik el a lakóhelyéről sem.

"A nagynyertesek általában nem vállaljak fel kilétüket. Ha megkérdezzük barátainkat, rokonainkat, vagy akár önmagunkat, mi kiállnánk-e a nyilvánosság elé, hogy milliárdosok lettünk; a válasz szinte kivétel nélkül: nem" – mondta a Pénzcentrum.hu-nak Tulik Ágnes, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője.