Vágólapra másolva!
A szombati kilenc aranyérem után vasárnap újabb négy elsőséget szerzett a magyar csapat a koszovói fitnesz- és testépítő Eb-n. Az alábbiakban megmutatjuk a fitness physique, illetve a fitness physique junior kategóriában Európa-bajnok Németh Dorottya és Bán Vivien szabad kűr gyakorlatát.

A tavalyi, budaörsi vb-n is aranyérmes Németh Dorottya mögött két magyar végzett, Palecian Judit lett a második, Füzi Krisztina pedig a harmadik.

Németh Dorottya Eb-aranyat érő gyakorlata:

Polgár Ildikó a model physique indulói között lett ezüstérmes, ugyanitt a mindössze 17 éves Bán Vivien begyűjtött egy bronzérmet is. Surányi Nelly az athletic physique kategóriában lett harmadik.

A férfiak is formában voltak, Sinkó Zoltán a 70 kiló alatti testépítők között volt verhetetlen, míg Vincze Zsolt a 80 kiló alattiak mezőnyében lett Európa-bajnok.

Így lett aranyérmes Bán Vivien:

A női modellkategóriák abszolút bajnoka címet is magyar versenyző zsebelte be, a szombaton két aranyat gyűjtő Mészáros Rafaella kapta meg az értékes trófeát.

Mészáros Rafaella amiben indult, ott nyert Forrás: Solymosi Márton –pixelmester.hu

Érdekesség, hogy Németh Dorottya párja, a holland Wesley Van Staveren is Eb-győztes lett a 180 centi felettiek athletic physique kategóriájában.

Barnítás a sport model physique viadala előtt, Szántó Ágnes ötödik lett Forrás: Juha Pál - Origo