Vágólapra másolva!
Egyre bonyolultabb a madridi kapushelyzet, aminek a kölcsönszagot szokás szerint megérző Milan lehet a haszonélvezője. Carlo Ancelottinak azonnal meg kell oldania a Realnál kialakult áldatlan helyzetet, de a helyzet kényes, mert nincs egyetértés abban, a három kapus közül kinek kellene távoznia. 

Carlo Ancelotti megtartotta első edzését a foghíjas madridi keretnek, ahonnan több lábadozó játékos is hiányzott. Ott volt viszont mindhárom kapus, a Marca szerint Iker Casillas és Diego Lopez kicsit feszült hangulatban fogadták Keylor Navast, aki egy bibliával a hóna alatt lépett be az öltözőbe.

Az edzésen nem volt gond, mindenki tette a dolgát, mintha teljesen normális lenne, hogy három egyenrangúnak tartott kapus tartozzon egy ekkora klub keretéhez.

Néhány nappal a Navas bemutatása előtt napvilágot láttak olyan hírek, hogy a két kapus formája közti különbség ellenére a Real Madrid Iker Casillast tartja meg, és Diego Lopeznek kell távoznia, ezért Navas bemutatása alatt a közönség egy része szimpátiatüntetést tartott Lopez mellett. A Gazzetta dello Sport úgy tudja, az amerikai túráról hazafelé tartó repülőn Lopez kifakadt Ancelottinak: „Én vagyok a legjobb kapusod, és ezt te is tudod!”

Diego Lopez hiába brillírozott Madridban Forrás: AFP

Három kapus biztosan nem marad, a létszámfelettire pedig a hírek szerint a Reallal remek kapcsolatot ápoló Milan csaphat le. Milánóban egy ideje már keresgélik a 37 éves Christian Abbiati utódját, de a klub anyagi helyzete miatt szóba sem jöhet, hogy sok pénzért igazoljon játékost. Ehelyett az utóbbi években megszokott megoldás, a kölcsön, illetve egy sok év alatt letörlesztetett vételár kialkudása került terítékre.

A milánói sportlap szerint Adriano Galliani már fel is vette a kapcsolatot Diego Lopez ügyében Florentino Pérezzel, miután a Milan lecsúszott a Bayernbe igazoló Pepe Reináról, a Genoa pedig vonakodik elengedni a másik célpontot, Mattia Perint. A két klub jól járna az ügylettel, már csak az a kérdés, mit szól a BL-győztes Lopez a nagy hírű, de idén európai kupaszereplés nélkül maradó Milanhoz.