Vágólapra másolva!
Összejöhet a boksztörténet legdrágább meccse, a Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather. Utóbbi már időpontot is mondott lelkesedésében.

"Készen állunk, legyen, csináljuk" - mondta Floyd Mayweather az amerikai Showtime-nak adott interjúban. Az amerikai bokszoló az évek óta várt nagy meccsről beszélt, melyet a fülöp-szigeteki Manny Pacquiaóval vívna.

Mayweather még egy május 2-i dátumot is meglebegtetett, és kikötötte, hogy a meccset a vele is szerződésben álló Showtime-nak kell majd közvetítenie.

"Korábban már próbálkoztunk, de problémák voltak a doppingteszttel - fűzte hozzá. - Manny most elszánt, csak kicsit nehéz helyzetben van, miután Marquez megverte, a pay-per-view eladásai pedig nem a legjobbak."

Állítólag a valaha volt legnagyobb pénzdíjért, 250 millió dollárért meccselhetnek majd, ám egyelőre nem kész szerződésről beszélhetünk, csak az egyik fél akaratáról.

Mayweather az eddig makulátlan mérlegét tenné kockára: 47 meccsét kivétel nélkül megnyerte, 26-ot KO-val. Pacquiao már ötször kikapott, akadt vitatott győzelme is, összességében azért 57 fellépéséből 52-t megnyert, 38-at kiütéssel.