Del Piero: Indiából Kispestre?

Alessandro Del Piero
Former Juventus and Italian football player Alessandro Del Piero apologises for being late for an announcement he would be an ambassador for The Woolmark Company, in Sydney on August 7, 2014. After a two year stint at Sydney FC in the Australian A-League, Del Piero will play in a A-League All Stars team on August 10 against Juventus where he spent 19 years, scoring 290 goals during 705 matches. AFP PHOTO/William WEST
Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd ismét megpróbálja megszerezni Alessandro Del Pierót, aki szabaddá vált, miután véget ért az indiai bajnokság.
Del Piero mégis Kispesten köthet ki Forrás: AFP/William West

A 40 éves világbajnok olasz focistát már a nyáron is le akarta igazolni a kispesti együttes, akkor Del Piero a Delhi Dynamost választotta. Tíz mecsen játszott, és bár sikerült egy nagyszerű szabadrúgásgólt szereznie Indiában, de messze nem nyújtotta azt a teljesítményt, amit vártak tőle, és elképzelhető, hogy új csapat után néz.

A Honvéd olasz sportigazgatója, Fabio Cordella állítólag ismét megkereste őt egy ajánlattal, és különböző extra juttatásokkal próbálja elcsábítani az egykori Juventus-klasszist. Ezek közé tartozik állítólag, hogy a támadó a személyével kapcsolatos termékek forgalmazásából származó pénzt teljes egészében megkapná, valamint őt illetné meg a jegybevétel fele a hazai mérkőzések, valamint a nemzetközi, akár idegenben játszott felkészülési mérkőzések után is - számolt be az Nso.hu olasz forrásokra hivatkozva.