Kihagyták a válogatottból, visszavonult

Alex Song, foci, Kamerun
DEMOCRATIC REPUBLIC OF THE CONGO, Kinshasa : Democratic Republic of Congo's Cedrick Mongongu vies with Cameroon's Alex Song (L) during 2014 World Cup football qualification match opposing the Democratic Republic of Congo to Cameroon at the Martyrs stadium in Kinshasa on June 16, 2013. AFP PHOTO / JUNIOR D. KANNAH
Vágólapra másolva!
Alex Song, a West Ham United labdarúgócsapatának középpályása bejelentette, nem lép többet pályára a kameruni válogatottban.

A 49-szeres válogatott, 27 éves játékos azt követően döntött így, hogy kimaradt az Afrika-kupára készülő kameruni keretből. A hírnek leginkább a West Ham menedzsere, Sam Allardyce örülhet, hiszen így nem kell nélkülöznie kulcsemberét a januári Premier League- és az FA-kupa-mérkőzéseken.

"A családdal megbeszéltem minden, és úgy gondolom, helyes döntést hoztam” - nyilatkozta Song. „A hazám iránti szerelmem sohasem fog megváltozni, de most kizárólag a klubmunkára szeretnék összpontosítani, és megpróbálom újraépíteni a karrierem a West Ham Unitednél.”

Song már csak a klubjára akar koncentrálni Forrás: AFP/Junior D. Kannah

Song a 2014-15-ös idényben 14 bajnokin lépett eddig pályára, és kulcsszerepet vállalt a West Ham eddig kiváló szerepléséből.