Duff McKagan életvezetési tanácsadó könyvet ír

Duff McKagan
NEW YORK, NY - OCTOBER 09: Duff McKagan attends CBGB Music & Film Festival 2014 HQ Kickoff event with Keynote Speaker Billy Idol on October 9, 2014 in New York City. Theo Wargo/Getty Images for CBGB/AFP
Vágólapra másolva!
A Guns N’ Roses basszusgitárosa a Seattle Weeklyben közzétett publikációit gyűjti össze és egészíti ki egy kötetben, mely a How to Be a Man címet kapta.
Vágólapra másolva!

Duff McKagan második könyvének kiadására készül, amely idén, egy későbbi időpontban lát majd napvilágot. Bár első hallásra fura ötletnek tűnhet, hogy egy rockzenész ad szülői tanácsokat, ám Duff esetében ez mégsem annyira különleges. A basszusgitáros a GNR-ben és a Velvet Revolverben szerzett tapasztalatait osztja meg az olvasókkal, illetve hogy hogyan lett függő zenészből józan, felelős családapa.

Forrás: AFP/Theo Wargo

A könyv május 12-én jelenik meg a De Capo Press kiadásában. "Öt évig írtam a Seattle Weeklybe, a rovatom címe is ez volt: 'How to Be a Man'. Ennek a rovatnak köszönhetem a felkérést a könyvre” – mondta Duff a Total Rock Radiónak. – "Egy útmutató, melyet a saját bőrömön tapasztalt élmények alapján írtam – hogyan legyünk férjek, apák, és hogy milyen az élet egy rockzenekarban. Olyan, mintha egy útikönyvet írnék a saját utazásaim alapján. Rengeteg történet van benne, remélem szeretni fogják az emberek!”

Cikkeiben olyan tanácsokat osztogatott a zenész, mint például „tanulj meg harcolni”, „hogyan ne viselkedj a volán mögött”, illetve „állj ki magadért”. „Ne szaladj el egy helyzet elől, csak mert az kemény. Ha meg kell védeni szeretteidet, vagy kemény a meló, kapd össze magad, tudd, hogy ki vagy, mennyit érsz!” – tanácsolja Duff.