Frei Tamás is kibukott a tahó kommentek miatt

Frei Tamás
Vágólapra másolva!
Hőzöngő és frusztrált primitívekről ír, fertőzést emleget.
Vágólapra másolva!

Frei Tamás is kikelt a rosszindulatú, alpári bejegyzésekre képes internetezők ellen, akárcsak korábban Tóth Vera. „Bevallom őszintén, egyre nehezebb és egyre több időmet rabolja a személyeskedő, szélsőséges és primitív vélemények, az alpári stílusban írt bejegyzések moderálása. Az oldal tisztán tartása! Én itt a saját örömömre kezdtem írni, senki nem fizet érte, egyszerűen csak a világ különböző lapjaiban olvasott érdekességeket, izgalmas véleményeket szeretném megosztani az érdeklődőkkel" – áll oldalán.

Frei Tamás

„Ha ezen az oldalon is eluralkodik az a Magyarországon fertőzésként terjedő türelmetlen, kulturálatlan, majdnem azt írnám, hogy primitív stílus, amit ki nem állhatok, és ami elől menekülök, akkor a lelki nyugalmam érdekében lekapcsolom ezt az oldalt. Hiszen akiket szívesen látnék itt, ők már amúgy is elmenekültek, és itt hagyták a hőzöngő és frusztrált primitíveket" – írta az RTL Klub és a TV2 egykori műsorvezetője, producere, aki ugyan sváb, de hol zsidózzák, hol „rohadt bunkó komcsi", hol pedig horthysta, legalábbis oldalának néhány látogatója szerint.

„Megkérnék mindenkit, hogy próbáljon úgy véleményt formálni, másokat nem elriasztani, és értelmes párbeszédet a többiekkel folytatni, mint ahogy azt a világra nyitott, érdeklődő, kulturált emberek teszik. Magyarország jobbik (kisbetűvel írtam) felében" – fejezi be sorait.

Alább szavazhat:

Szavazzon!

Miért negatív és destruktív a kommentek kilenctizede?