Vágólapra másolva!
Egy dán magazinnak köszönhetően Lord Bendtner valóban lord lett: a SE Og Hor nevű újság egy 30 négyzetcentiméteres telket vásárolt Skóciában, amelynek az ura hivatalosan is Lord Bendtner. 

Nicklas Bendtnert – többek között Emil Heskey-hez hasonlóan – imádja oltani az internet, mindketten a trollok hasonló hőseivé váltak, mint Bajner Bálint Angliában. A dán csatárnak annak ellenére jár a Lord megszólítás, hogy többet szerepel az újságokban a balhéival, mint a góljaival, amiket amúgy roppant szűkmarkúan mér Wolfsburgban (is).

A dán magazin úgy döntött, meglovagolja a poént, és a nyugat-skóciai Glencoe Woodban fekvő természetvédelmi területen vásárolt egy 30 cm2-es területet, amit Lord Bendtner nevére íratott. Íme az okirat, ami szerint a földterület ura Lord Bendtner.

Térdre a Lord előtt Forrás: Origo

A kezdeményezés egyébként valóban nemes, ezen a földterületen bárki vásárolhat magának hasonló méretű telket, a vételi összeggel pedig a nemzeti park fenntartását segíti elő. „Nicklasnak tetszett az ötlet, jó poénnak tartotta, és nagy örömére szolgál, hogy a nevében egy nemzeti parkot támogattak – mondta a játékos ügynöke, Elisa Lykke.