Kocsis Máté Tapolcán gyurcsányozott

Józsefváros, Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere
Kocsis Máté drogellenes politikáról szeretne hallani
Vágólapra másolva!
Az emberek életkörülményeinek javítását nevezte az április 12-i tapolcai időközi parlamenti választás tétjének a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté egy tapolcai lakossági fórumon azt mondta, a Fidesznek fontos, hogy olyan képviselője legyen a térségnek, akivel bizalmi légkörben képesek együtt dolgozni.

A veszprémi választás eredményéről szólva úgy fogalmazott: nem tudták elmondani az embereknek, mit szeretnének megvalósítani, a tapolcai választás esetében ezen változtatni kell.

A terheket csökkentenék

A Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta: az a céljuk, hogy csökkenjenek az emberek terhei, és könnyebbé váljanak a mindennapjaik. A kormány több intézkedést tett ennek érdekében - tette hozzá, ezek között említve a rezsicsökkentést, munkahelyteremtést és az adócsökkentést.

Kocsis Máté arra kérte a helyieket, hogy ne szavazzanak "felelőtlen" jelöltekre Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Hangsúlyozta: bizakodóak, a többség támogatását magunk mögött tudhatják. Egyúttal arra kérte a tapolcaiakat, ne szavazzanak egy

Tapolcán áprilisban azért kell időközi választást tartani, mert a körzet egyéni parlamenti képviselője, a fideszes Lasztovicza Jenő januárban meghalt. A Fidesz tapolcai helyzetértékeléséről korábban itt írtunk, a veszprémi időközi választás eredményéről pedig bővebben ide kattintva olvashat.