Pénzre váltaná a nevét „Putyin szexi olasz unokatestvére”

Vágólapra másolva!
Mind a ketten szőkék, imádnak automata fegyverekkel a kezükben pózolni, és szívesen mutogatják kidolgozott testüket. Még az is lehet, hogy rokonok.
Vágólapra másolva!

Adelina Putin olasz lemezlovas és rádiós, akinek feltett szándéka, hogy kihasználja az orosz elnökkel való névazonosságot most, hogy a politikai pálya felé kacsingat.

A jobboldali Fratelli d’Italia (Olasz Testvérek) párt színeiben indul a jövő heti helyhatósági választásokon Venetóban.

Szexi unokatestvér

A jó néhány tetoválással díszített DJ-t az olasz sajtó csak „Putyin szexi unokatestvéreként” emlegeti. „Ha Putinra akarsz szavazni, most megteheted” – ezzel a szlogennel kampányol.

Állítja, hogy valóban rokoni kapcsolat fűzi az orosz elnökhöz – ami egyébként elképzelhető, hiszen a XVIII. században Nagy Péter cár Szentpétervár építéséhez vitetett mesterembereket Venetóból – emlékeztetett a brit Telegraph.

A photo posted by Putin Adelina (@adeputin) on

Sok minden fűzi őket össze

„Távoli unokatestvérek vagyunk – mondta olasz lapoknak. – Mindig is szerettem a családi nevemet, de még jobban oda vagyok érte, mióta Vlagyimir színre lépett. A rokonaimmal együtt sok szál fűz össze vele” – tette hozzá.

A névnek azonban lehet sokkal prózaibb eredete is: a „putin” a venetói dialektusban kisgyereket, karonülőt jelent.

Vlagyimir Putyin egy AK-47-essel célra tart. Imádja a fegyvereket Forrás: MTI/EPA/MINISZTERELNÖKI SAJTÓ/Alekszej Druzsinyin

A fegyverszeretet azért közös

Az viszont igaz, hogy sokban hasonlítanak egymáshoz.

„Imádom a fegyvereket, rendszeresen lejárok a lőtérre, foglalkozom testépítéssel, és sziklát is szoktam mászni” – mondja magáról Putin kisasszony.

Olaszországnak is kéne egy Putyin

Mélységesen csodálja az orosz rokont. „Csodálom a határozottságát, azt, ahogyan megoldja a problémákat. Igazi vezetőhöz méltó a jelleme. Olaszországnak is nagy szüksége lenne egy Putyinra – legyen bár férfi vagy nő” – nyilatkozta.

Pontosabban inkább hétre – tette hozzá, mert szerinte csak velük lehetne meggyógyítani az elmúlt 40 év Olaszországának sebeit. „Lehet, hogy kissé diktatórikusnak tűnik, de szerintem nagy ember.”

Putyin még mindig büszke a testére Forrás: AFP/Aleksey Nikolskyi