Szeretne nulla forintból éttermet nyitni a Duna-korzón?

cafepr canvas marriott sajtáj sajtáj
Ezt a teret hozhatja fel a saját szája íze szerint a pályázat nyertese
Vágólapra másolva!
Élete lehetőségét csípheti most meg az a vendéglátó vállalkozó, aki megpályázza a Budapest Marriott Hotel pályázatát. A kiírás szerint a szálloda 40 ezer dollárral és sokéves profi tapasztalattal támogatja a legjobb ötletet. A nyertes vállalkozó éttermet vagy bárt nyithat a hotel egy mostanáig használatlan helyiségében.
Vágólapra másolva!

A Canvas pályázat célja, hogy élettel töltse meg a Duna-korzóra nyíló, jelenleg üresen álló, 110 négyzetméteres helyiségét. Már tapasztalt vendéglátósok jelentkezését várják, akik eddig anyagi forrás hiányában eddig nem tudtak saját egységet nyitni.

Óriási dobás lehet belőle Forrás: Arpad Foldhazi - foldhazi.hu/Földházi Árpád

„A Canvas projekttel – amelyet Magyarországon először nem kizárólag Marriott alkalmazottaknak írjuk ki – a Budapest Marriott Hotel egy új úton indul el. Célunk az, hogy a hotelt a legfiatalabb utazó generációk, sőt, az itt élők számára is a lehető legvonzóbbá tegyük. Budapesten rengeteg friss ötlet vált a város arcát meghatározó trenddé – gondoljunk csak a mára szinte védjeggyé vált romkocsmákra! A Marriottnál készen állunk arra, hogy az újításokat befogadjuk, sőt úttörők legyünk, ezért indítjuk el a „Vágj bele életed vállalkozásába!” pályázatot – mondta el Rick Enders, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója.

Pályázni ezen a linken lehet részletes koncepcióval, önállóan vagy csapatban. A koncepciónak tartalmaznia kell többek között az üzleti tervet, az étlapra és a dizájnra vonatkozó elképzeléseket. A koncepció eredetiségét, a benne rejlő üzleti potenciált és a megvalósíthatóságot figyelembe véve a Budapest Marriott Hotel menedzsmentje és az anyavállalat képviselői kiválasztják a legjobb öt pályázatot. A döntőbe jutott öt pályázónak Mautner Zsófia, Jókuti András és Bíró Lajos, a Bock Bisztró séfje előtt kell bizonyítania rátermettségét a leendő étteremben június 23-án és 24-én, az úgynevezett cook-off-okon. A két nap során a döntősök bemutatják koncepciójukat, és elkészítik tervezett éttermük egy-egy ételét is. A zsűri a koncepciót és az ételt a helyszínen értékeli, majd másnap, június 25-én, győztest hirdet.

A leendő étterem vagy bár kívülről Forrás: Arpad Foldhazi - foldhazi.hu/Földházi Árpád

A Budapest Marriott Hotel már a kiírás előtt megteremtette az étteremnek, bárnak is alkalmas infrastruktúrát. Ezekkel az előkészületekkel a nyertes koncepció röpke három hét alatt működő vendéglátóhellyé válhat, nem kell többet várni. A teljesen felszerelt konyhára 30 000 dollárt fordít a Marriott, a fennmaradó 10 000 dollárból viszont olyanná alakíthatja a nyertes a helyiséget, amilyennek csak megálmodta. A július közepén nyíló étteremben a pályázat nyertese a Budapest Marriott Hotel alkalmazottjaként étteremvezetői pozícióba kerül, és az étterem mindenkori bevételéből részesül.