Félelmet keltenek a "különböző színű emberek"

Szerbia, Palics-Hajdújárás-Ludas környékén, menekülni szándékozó
(illegálisan a szerb-magyar határt átlépni) készülő koszovói albán nemzetiségű migránsok.
Vágólapra másolva!
A "különböző színű emberek" félelmet keltenek a Tücsök utca lakóiban – legalábbis Nógrádi Tibor szegedi fideszes képviselő szerint. A politikus arról is beszélt, hogy a migránsok senkit sem zaklattak, tud viszont olyan magyarokról, akik lenyúlják őket. 
Vágólapra másolva!

A szegedi Gyálarét, Klebelsbergtelep és Tompasziget a migráció központja a városban, mert itt közlekednek legfőképpen gazdasági bevándorlók és politikai menekültek – mondta Nógrádi Tibor.

A fideszes képviselő szerint a migránsok a bozótosban, a dzsumbujban és a kiserdőkben bujkálnak, és sok szemetet hagynak maguk után. Ráadásul a rosszul öltözött, "különböző színű emberek" félelmet keltenek a lakókban. A Tücsök utcaiak például már félnek hazamenni.

"Félelmet keltenek" Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

A politikus azért az is elmondta, hogy a migránsok senkit sem zaklatnak, és bűncselekményt sem követtek el. Vannak viszont olyan magyarok, akik keresnek rajtuk.

Nógrádi Tibor azt mondta, hogy hallott olyan ásotthalmiról, aki már 1 millió forintot szedett össze a migránsoktól. A Delmagyar.hu megkérdezte a politikust, hogy mégis hogyan történt ez, azonban nem kaptak választ.