Mi kell hozzá?
Libamáj puding:
Borzselé:
Alma kocka almakrém:
Házi kalács:
Hogyan kell elkészíteni?
Libamájat kierezzük, az egész tojással, tojássárgájával, sóval, őrölt borssal leturmixoljuk, formákba öntjük, vízfürdőben 70 fokos sütőbe rakjuk egy óra hosszat. A mézet karamellizáljuk fehérborral, mazsolával, majd kihűtjük végül a libamáj pudingra öntjük. Tálaláskor barna cukorral besütjük.
Az almát meghámozzuk, majd összekockázzuk, kurkumás almalével leforrázuk, és a nyesedékből almakrémet készítünk.
Az élesztőt kevés cukorral tejjel felfuttatjuk. Liszt, vaj, tojás, tej, só hozzáadásával dagasztjuk, formázzuk, tojássárgájával megkenve 160 fokos sütőben 15 percig sütjük.