Így lángolt a Harrach Péter kocsijába hajtó autó

baleset Harrach
Vágólapra másolva!
A KDNP frakcióvezetője is részese volt annak a kedd esti balesetnek, amelyben a 11-es úton kigyulladt egy autó. Harrach Péter autója Szentendre felé tartott, amikor egy Mercedes nagy sebességgel hátulról beleütközött, majd kigyulladt. A balesetet okozó sofőr elmenekült a helyszínről.
Vágólapra másolva!

Súlyos baleset részese volt a KDNP frakcióvezetője: egy autó kigyulladt, de senki sem sérült meg.

Harrach kocsijába hajtott

Az Origo is beszámolt a kedden este Budakalász közelében történt balesetről. Szerdán aztán a KDNP nyilatkozatban erősítette meg a Lánglovagok.hu információját, miszerint a súlyos balesetnek részese volt a kereszténydemokraták parlamenti frakcióvezetője, Harrach Péter is.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint két autó ütközött kedd este a 11-es főút 14-es kilométerénél.

Tűzoltók vizsgálják a kiégett Mercedest Forrás: OKF/Pomázi ÖT

Az ütközéstől az egyik kigyulladt. A pomázi önkormányzati tűzoltók az égő gépkocsit eloltották, illetve a felhevült karosszéria elemeket visszahűtötték. Senki sem sérült meg.

Elfutott a vétkes sofőr

A balesetben Harrach Péter a vétlen szereplő volt a KDNP szerint. Azt írták, a frakcióvezető szabályosan autózott Szentendre felé. Váratlanul, nagy sebességgel, hátulról egy autó nekiütközött, majd kigyulladt.

A baleset helyszíne a 11-es főüton Forrás: OKF/Pomázi ÖT

A frakcióvezető ekkor az előírásoknak megfelelően

félreállt, értesítette a tűzoltókat, majd megvárta őket és a rendőröket is.

Az autóban utazók nem sérültek meg. A baleset okozója az égő autót hátrahagyva, még a rendőrség megérkezése előtt eltávozott a helyszínről - tudatta a KDNP.