Charlie Sheen leszámolna az AIDS-szel

Rocker Slash mit Hollywood-Stern geehrt .Personen .Medien .Kultur .Auszeichnungen .--- schauspieler Kopfbedeckung HUT Sonnenbrille awards_and_prizes award HAT BONNET CAP headwear hats_and_headgear culture Arts_Culture_and_Entertainment
Kultur	ACE MEDIA P
US actor Charlie Sheen speaks during Slash's star ceremony on the Hollywood Walk of Fame in Hollywood, California, USA 10 July 2012. US musician Slash was awarded the 2,473rd star on the Hollywood Walk of Fame in the recording category. Photo: Hubert Boesl
Vágólapra másolva!
Rossz fickóval húzott ujjat az AIDS: Charlie Sheen minden tőle telhetőt megtesz a betegség elleni gyógyír felkutatásáért, ezt már anyjának is megígérte. Kérdés, hogy bejelentése vigasztalja-e azokat, akiket az utóbbi években megfertőzhetett.
Vágólapra másolva!

Odacsapna az AIDS-nek Charlie Sheen: a zűrös életviteléről ismert, HIV-pozitív filmsztár anyjának ígéretet tett, hogy

minden erejével és forrásával küzdeni fog, hogy mielőbb megtalálják a betegség ellenszerét.

Sheen bekeményít

"Addig megyek előre, amíg nem történik valamilyen felfedezés az ügyben" - mondta a Két pasi - és egy kicsi sztárja a The National Enquirer-nek adott interjúban.

Legyen olcsó is

Charlie Sheen novemberben beszélt először HIV-fertőzöttségéről, amiről egyébként már négy éve tudott. A színész havonta 4000 dollárt költ a kórt féken tartó gyógyszerekre, de tisztában van vele, hogy ez sokak számára megfizethetetlenül nagy összeg.

Sheen ígéri, minden tőle telhetőt megtesz a hatékony és olcsó AIDS-gyógyszer megtalálásáért Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

Épp ezért szeretne részt venni a hatékony és mindenki számára elérhető ellenszer kifejlesztésében, írja honlapján a CBS News.

Már perelik

Sheen fogadalma valószínűleg kevés lesz azoknak, akiket tudtukon kívül megfertőzhetett: volt menyasszonya,

a pornószínésznő Cottine Ross már be is perelte a filmsztárt,

amiért eltitkolta előle fertőzöttségét, és így éltek nemi életet. Charlie Sheen rajta kívül másoknak is átadhatta a vírust, hiszen saját bevallása szerint is gyakran vett rész gruppenszexben, és fizetett prostituáltaknak.