Azurák már korábban jelezte, kiszállna a Tényekből

Azurák Csaba
Vágólapra másolva!
Elköszönt a Tényektől Azurák Csaba. Egyeztetett döntésről van szó. A TV2-nél másfél évtizede dolgozó televíziós egy új, esti háttérműsort kap.
Vágólapra másolva!

Az Origo úgy tudja, hogy Azurák Csaba a lépést megbeszélte, pontosabban egyeztette Dirk Gerkens vezérigazgatóval. Elértük Azurák Csabát, aki annyit mondott: „már korábban jeleztem Dirknek, hogy a csatorna által bejelentett esti háttérműsorra koncentrálnék. Találkozott az álláspontunk. Azzal érveltem, hogy a naponta jelentkező, esti, 30 perces adás előkészítése, majd műsorvezetése mellett nem lenne energiám a Tényekre”. A műsorvezető még pár hétig ül a Tényekben, utána vált.

A Blikk írt először arról, hogy a délután 6 órakor kezdődő Tényeket ezentúl Gönczi Gábor vezeti majd. Az RTL Klub bulvárműsorának, a Fókusznak a házigazdáját állítólag az új hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien hívta.

Azurák Csaba egy új, esti háttérműsort kap Forrás: TV2

Azurák Csaba egy évig volt a kereskedelmi csatorna hírigazgatója, miközben a Tényeket is vezette, amely az esti sávban egyedül volt versenyképes az RTL hasonló műsoraival. Őt váltotta február elején a Story főszerkesztője, Kökény-Szalai Vivien a hírigazgatói poszton.

Azurák Csaba másfél évtizede került a TV2-höz. Eleinte a Napló riportere, majd műsorvezetője volt. Dolgozott a reggeli műsornál, a Mokkánál is, majd 2009-től volt a Tények első számú műsorvezetője.