Újabb változásokat jelentett be a Music FM

Ma már mindenhol rádiózhatunk
Vágólapra másolva!
Új korszak kezdődött a 89.5 Music FM életében: a Délutáni RoadShow-ban mostantól a stúdióból Kasuba L. Szilárd jelentkezik, míg az utakra a Music FM hallgatóinak egy régi ismerőse tér vissza: Ferencz József, azaz FittiKém, aki a rádió indulásakor már vezette ezt a műsort.
Vágólapra másolva!

Több ponton is megújulást harangozott be Kiss Anikó, a 89,5 Music FM program- és vezérigazgatója az év elején, ennek egyik jele, hogy teljesen új csapat vette át a Délutáni RoadShow vezetését. "Januárban egy átfogó kutatást végeztünk, többek mellett a műsorvezetők kedveltségét és ismertségét is vizsgálva. Ebből kiderült, hogy bizonyos műsorok terén megértek a változások" - adott magyarázatot a vezérigazgató.

A megújult RoadShow-ban tulajdonképpen két nagy visszatérést jelentettek be.

Hosszabb vidéki elvonulás után újra fővárosi médiában hallhatjuk Kasuba L. Szilárdot.

A műsorvezető korábban a TV2 és az RTL Klub csatornákon is dolgozott, és a Rádió 1 adónál is vezetett műsort, hosszabb ideje azonban vidéken élt, ahol a rádiózás mellett több mindennel is foglalkozott.

Nagy visszatérőként került a Music FM mikrofonja mögé a Délutáni RoadShow másik műsorvezetője. Ferencz József, FittiKém, aki a rádió születésétől már vezette ezt a műsort. "Tulajdonképpen FittiKémre lett kitalálva annak idején a RoadShow, a száguldó riporter műfajban nincs nála jobb" – mondta Kiss Anikó.

Egy év után a műsorvezető és a rádió útjai mégis elváltak, de ennek nem szakmai okai voltak: "Fitti nagy tehetség, de olykor emberpróbáló volt vele az együttlét. Azóta azonban eltelt három év,

a hallgatók nagy örömére, hisz a kutatásainkból az is kiderült, hogy népszerűsége még mindig jelentős, és sokan kötik még mindig össze nevét a Music FM-mel" - mondja a vezérigazgató.