A munkanélküli vasgyári melós pólóit imádják a walesi drukkerek

Vágólapra másolva!
Tíz év után utcára került, de feltalálta magát Nigel Hunt, és már az ő pólóiban feszítenek az Eb-n a walesi drukkerek. Már Gareth Bale-nek is van belőle.
Vágólapra másolva!

Nigel Hunt tíz évnyi munkaviszony után került utcára márciusban egy vasgyárból, és addig gondolkozott azon, hogy "honnan kerítse elő a következő nagy zsák pénzt", mígnem eszébe jutott a megoldás.

Középen a tervező:

"A vasgyári munka előtt volt két pólós üzletem, egy Port Talbotban, egy másik pedig Swansea-ben,

- idézi a walesonline.co.uk.

Hunt szereti a ruhákat és szereti a focit, a márka nevét is az 1901-ben alapított Port Talbot AFC ihlette, így lett az San Portablo 1901. Emberünknek pedig dobott a gép rendesen, hiszen a csapat történelmi magasságokban szárnyal, úgyhogy viszik a pólókat, mint a cukrot.

A kupa walesi focilegendák neveiből van kirakva:

"A rengeteg megrendelésnek köszönhetően már kétszer voltam Franciaországban, amit korábban elképzelni sem tudtam."

A vevők között pedig nem csak mezei drukkerek vannak, de nem ám!

de a színész Michael Sheen, a korábbi focista, John Hartson, a Super Furry Animals zenekar, és a srácok a Dirty Sanchez műsorból is."

Párizs, itt vagyunk!

A walesi szövetségi kapitány, Chris Coleman felesége pedig egy San Portbalo 1901-es kitűzővel buzdítja szurkolásra a nemzetet.

A kitűzőre az van írva, hogy "Ez a süti nem morzsálódik" - ami csöndes figyelmeztetés azoknak, akik abban reménykednek, hogy a walesi válogatottat meg lehet esetleg törni.