Nagy Ádám ára már biztos, a célpontja még nem

EB Foci Magyar válogatott Magyar - Osztrák Nagy Ádám UEFA Euro 2016
Európa Bajnokság 2016. Magyarország - Ausztria UEFA Euro 2016
Vágólapra másolva!
Az olasz sportsajtó szerint egyrészt egyáltalán nem biztos, hogy Nagy Ádám a Bologna futballistája lesz, másrészt szó sincs 3 millió eurós vételárról. Többe került a Fradi játékosa.

Ha igaz, amit olasz sajtóhírekre hivatkozva ír a 444.hu, miszerint a Bologna 5 millió euróért venné meg Nagy Ádámot a Ferencvárostól, akkor az Európa-bajnokság egyik nagy felfedezettje

minden idők legdrágább NB I-es igazolása lenne

a 3 millióért Liverpoolba szerződött Németh Krisztiánt letaszítva a trónról.

Az oldal a QS Sportra hivatkozva azt írja, az üzlet szinte biztosra vehető a Bologna és a Fradi között, de az utolsó pillanatban beszállt a licitbe a Palermo is, amely ugyanúgy kifizetné a játékos árát a magyar bajnoknak, Nagy Ádámnak viszont nagyobb fizetést kínál - azt nem írják, mennyivel.

Nagy Ádám berobbant az Eb-n Fotó: Polyák Attila - Origo

Palermóban van már egy magyar, a szicíliaiak 2,2 millióért vették meg a Debrecentől Balogh Norbertet, aki nagyon keveset játszott idén a csaknem kieső csapatban. A Bologna stabilabb klubként és csapatként is, a tavaly visszajutott Felsinei (ez a csapat beceneve) Roberto Donadonival simán maradt bent, míg a Palermo az utolsó fordulóig küzdött a kiesés ellen.