Szó nélkül leütöttek egy férfit a Király utcában

Király utca
Kérdés nélkül ütött, csak azután nézte meg áldozatát a Király utcai támadó
Vágólapra másolva!
A hátizsákos ismeretlen egyből ütött, ahogy áldozata mellé ért, aztán fölé hajolva mondott neki valamit. A rendőrség fénykép alapján körözi a támadót.
Vágólapra másolva!

Minden előzmény és ismert ok nélkül ütöttek le egy fiatal férfit áprilisban, a terézvárosi Király utcában.

Nem kérdezett, csak ütött

Az esetet térfigyelő kamera is rögzítette: felvételén látható, hogy a nyugodt tempóban sétáló ismeretlen

szóváltás nélkül, azonnal arcon csapja fehér kapucnis áldozatát,

aki összeesik a váratlan ütés erejétől.

Tévedés történt?

A támadó ezután a sértetthez guggolt, és jelek szerint beszélt hozzá, az arcába nézett, majd távozott a helyszínről. A körülmények alapján az sem kizárható, hogy az agresszor összetévesztette valakivel a leütött férfit.

A BRFK könnyű testi sértés gyanújával indított eljárást az utcai verekedő ellen. A rendőrök egy 25-30 év közötti, átlagos testalkatú, kopaszodó, világos hajú férfit keresnek, aki

a támadás idején napszemüveget, fehér csíkos fekete melegítőnadrágot, barna cipőt, fekete melegítőfelsőt és barna hátizsákot viselt.

A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki ismeri a képen látható személyt, tud tartózkodási helyéről vagy a bűnügy részleteiről, az hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot. név nélkül is lehet bejelentést tenni ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.