Mourinho sokat sejtető nyilatkozata Pogbáról

FOOTBALL - UEFA EURO 2016 - FINAL - PORTUGAL v FRANCE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP EURO EUROPE EUROPEAN FINAL FINALE FOOT FOOTBALL France NATIONS PORTUGAL Soccer SPORT UEFA
Paul Pogba of France shows a look of dejection at full time during the UEFA Euro 2016, Final football match between Portugal and France on July 10, 2016 played at the Stade de France in Saint-Denis, France - Photo Kieran McManus / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Manchester United vezetőedzője szerint nagyon közel vannak ahhoz, hogy a Premier League rajtja előtt aláírjon a klubhoz Paul Pogba.

"Pogba még a Juventus játékosa, de a klubom mindent megtesz azért, hogy még augusztus 14. előtt megszerezze" - mondta Mourinho a francia válogatott középpályással kapcsolatban.

Forrás: DPPI media/Kieran Mcmanus

A manchesteriek idén nyáron már leigazolták Zlatan Ibrahimovicot, Henrih Mhitarjant és Eric Baillyt, de a portugál tréner szeretne még "egy nagyon jó középpályást is".

A csapat augusztus 14-én a Bournemouth vendégeként kezdi az új bajnoki szezont. Az átigazolási piac Angliában augusztus 31-én zárul.