Lopott sarokcsiszolóval vágták ki a széfeket

Vágólapra másolva!
Két férfit és egy nőt keres a rendőrség, mert betörtek egy rákosmentei családi házba és előbb egy sarokscsiszolót loptak el a tárolóhelyiségéből, majd a gép segítségével kivágtak két széfet a lakásban. Tízmillió forintot és aranyat zsákmányoltak.
Vágólapra másolva!

Hétfőn délelőtt két ismeretlen nő és egy férfi bement egy Horváth Ernő utcai ház udvarára és a tárolóhelyiségből ellopott egy sarokcsiszoló gépet. A nyitott teraszajtón át a házba is könnyen bejutottak. A sarokcsiszolóval kivágtak két széfet, amiből több mint tízmillió forintot vettek el. Emellett a lakás más helyiségeiből arany ékszereket és különböző használati tárgyakat loptak.

A budapesti rendőrök kérik, hogy aki a videófelvételen látható személyeket felismeri, tud valamit arról, mit és miért tettek, hol lehetnek, hívja a 06-1-253-2310, a 06-70-198-8530 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok egyikét.