Csisztu Zsuzsát máshol keresse eztán

Csisztu Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Október 12-től már nem dolgozik a Digi TV-nek.
Vágólapra másolva!

„Több mint hét éve, a legelső adásnaptól, valójában alapítóként vagyok tagja a DIGI Sport magyarországi csapatának, de ez a tagságom a mai nappal véget ér.

hiszen új kihívások és vadonatúj lehetőségek várnak, de ez egyben azt is jelenti, hogy a számomra mindig is kályhának tekintett sport világát nem hagyom magam mögött ezután sem” – írta oldalára a műsorvezető, majd köszönetet mond a kollégáknak.

Csisztu Zsuzsa Forrás: Facebook/Csisztu Zsuzsa

Csisztu olyan műsorokban volt látható, mint a Bundesliga magazin, a Serie–A magazin, láttuk az Európa-Liga meccsek körül, Moto GP-közvetítések során. Dolgozott számos tornász-, RG-s, akrobatikustorna-, aerobiceseményen, foglalkozott műugró világversenyekkel, vitorlázással, vezette a Sport24 híradóit. Közel kétszáz epizódja volt saját műsorának, a Vendégjátékosnak, ott volt a reggeli Startban, készített portréfilmeket.

„A riói olimpia pár igen melós hete megmutatta nekem, hogy szeretem, ha történnek a dolgok, és az energiáim mit sem csappantak, ezért váltok végül” – írta a tévés, aki jelenleg az ATV-n látható egy realityben, minden péntek este.