Csótány akadt a villájára a repülőgépi menüben

insects are the new nutritional source Landwirtschaft Tier Tiere eklig widerlich essen landwirtschaftlich FARM Bauernhof anbauen kultivieren Anpflanzung Nutzung Ernährung Versorgung Verpflegung Nahrungsmittel Lebensmittel Holland Industrie Insekt Insekten
A csótányt legkevésbé a tányéron szeretjük (a kép illusztráció)
Vágólapra másolva!
„Az Air India mostantól csótányt szolgál fel vegetáriánus fogásként az AI127-es járatán" – adta hírül a vegetáriánus férfi, aki Chicagóból tartott az indiai Haidarábádba az indiai légitársaság ominózus gépén. Rahul Raghuvanshi, bostoni újságíró a Twitteren tette közzé sokkoló felfedezését.
Vágólapra másolva!

„A körülöttem ülő utasok teljesen kikészültek.

A mellettem ülő srác hányt, amikor meglátta, mi van a tányéromban.

Még az egyik légiutas-kísérő is azt mondta, ezek után ő sem tudna egy falatot sem lenyelni a repülőn kínált ételből." – nyilatkozta a Daily Mailnek az utas.

A csótányt legkevésbé a tányéron szeretjük (a kép illusztráció) Forrás: AFP/Ton Koene

Zéró tolerancia csótány ügyben

A csótányos incidens mellett más is utalt arra, hogy a légitársaságnak nem erőssége a higiénia: amikor Raghuvanshi kivette takaróját a lezárt nejlonzsákból,

egy hosszú, fekete hajszálat talált rajta.

A légitársaság szóvivője, Dhananjay Kumar elmondta, hogy az Air India rendkívül komolyan veszi az esetet, és azonnali vizsgálatot rendel el az ügyben. A beszállító céggel máris felvették a kapcsolatot.

Ezenkívül a repülőtársaság egy másik szóvivője a Twitteren kért elnézést Raghuvanshitól: „Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért. Zéró tolerancia van érvényben ebben a kérdésben. Folynak a kötelező vizsgálatok."