Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk, csak néha növekszik meg a felhőzet - írja a Köpönyeg.hu. Délutánra mérséklődik az eleinte még élénk ÉNy-i szél.

12-13 fok körül alakulhat a csúcsérték.

Pénteken a ragyogó kora tavaszi napsütést napközben fátyolfelhők zavarják, de csapadék sehol sem lesz. 11 és 17 fok közötti értékeket mérhetünk.

Egész hétvégén borongós időre van kilátás, csak néha szakadozik fel a felhőzet. Sokfelé várható eső, záporeső. A nyugati, északnyugati szél gyakran megerősödik. A csapadékos idő ellenére nem csökken a hőmérséklet: marad a 10-15 fok közötti maximum.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Március 16. az év 75. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 290 nap van hátra.

Ma Henriettákat köszönjtük.

A Henrietta név a Henrik férfinév francia kicsinyítőképzős női változatából, az Henriette-ből származó Henriett latinos továbbképzése.

Távkapcsoló

Este nyolckor új résszel jön a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal a Viasat3-ra, 20.30-tól a Tóth János 2. része érkezik a Dunára: ha valaki nem tudná, ez a Munkaügyek sorozat spinoffja, Mucsi Zoltán a főszereplő. 21 órától a Szultána uralkodik a TV2-n, A mi kis falunk pedig 21.30-tól folytatódik az RTL Klubon. 23.30-tól ínyenceknek ott az Amerikai história X a Mozi+ csatornán.

Heti mozipremierek

  • Kincsem
  • Némaság
  • Eközben Párizsban
  • Háziúr kiadó