Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé számíthatunk esőre, záporra, keleten zivatarra is – írja a Köpönyeg.hu.

Északnyugaton 14 fok körül, máshol 17 és 25 fok között várható a hőmérséklet csúcsértéke.

Mindenhol északnyugatira fordul a szél, és megerősödik.

Szombaton csökken a felhőzet, mindenhol kisüt a nap. A felhőátvonulásokból esetleg néhol lehet zápor. Az északnyugati szél eleinte erős lesz, majd mérséklődik a légmozgás. 15 fokra esik vissza a hőmérséklet.

Vasárnap szikrázó napsütésre van kilátás. Eső nem lesz. Igen kellemes tavaszi idő valószínű, 16–21 fokos maximummal.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 28. az év 118. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 247 nap van hátra.

Ma a Valériákat köszöntjük.

A Valéria a latin Valerius férfinév (magyarul Valér) női párja.

Távkapcsoló

A hétvégét kezdhetjük a Csatahajóval (TV2), a Showder Klub új részével (RTL Klub) vagy akár Michelle Pfeiffer és Al Pacino romantikus filmjével, a Krumplirózsával is (Duna TV).

Szombat estére a TV2 Bud Spencer és Terence Hill klasszikusával, a Mindent bele, fiúk!-kal készül, majd jön A Föld után Will Smithszel, miközben az RTL Klubon szintén egy sci-fi, a Beépített tudat várja a nézőket - előtte azonban jön még Winnetou is Az utolsó csatában.

A vasárnap A Nagy Duett napja a TV2-n, az RTL Klub a Kavarás című Adam Sandler-vígjátékot küldi ellene. A Duna TV-n folytatódik a Magyarország, szeretlek!, a Viasat3-on 21.00-kor indul a Szex és New York filmváltozata, a National Geographicon Albert Einstein életéről tudhatunk meg többet a Géniuszban, az OzoneNetworkön pedig A Lego titkos világával zárhatjuk a hetet.

Heti mozipremierek

  • Szafari
  • A tökéletes gyilkos
  • Bye Bye Man - A Rettegés Neve
  • A Kör
  • Elveszve Párizsban
  • 6,9 a Richter-skálán
  • Lengemesék