Több embert is megvertek, és egy villamost is megrongáltak a Nyugatinál

Vágólapra másolva!
  A rendőrség keresi azt a két férfit, akik hajnalban a Nyugati téren megrongáltak egy villamost, majd több embert is megvertek. Videofelvételt tettek közzé az esetről a Police.hu honlapján.
Vágólapra másolva!

A rendőrség nyomozást folytat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint két férfi 2017. június 4-én,

4 óra 30 perc körül a Nyugati téren megrongálta a megállóba érkező villamost, és bántalmazta annak vezetőjét. A férfiak, egy a Teréz körúton lévő gyorsétterem előtt taxiba akartak szállni, de mivel a sofőr látta, hogy mit tettek, nem vállalta el a fuvart, ezért őt és a segítségére érkezőket is megverték.

A verekedőkről a térfigyelő kamerák felvételeket készítettek.

Az egyik elkövető 190 centiméter magas, vajszínű hosszú ujjú felsőt és fekete rövidnadrágot viselt.

A másik elkövető kopasz, szürke színű hosszú ujjú felsőt és farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​