Egész nap pörög majd az élet az EFOTT-on

Vágólapra másolva!
A világsztárok és legnagyobb hazai kedvencek koncertjein túl is számos izgalmas programra készülhetnek az EFOTT-ra érkezők. Turisztikai programok, több mint 80 kitelepülő civil szervezet és számos felsőoktatási intézmény bemutatkozása várja majd a napközben is aktív fesztiválozókat július 11. és 17. között Velencén. Az EFOTT szervezőinek eltökélt szándéka, hogy lehetőséget kínáljanak a fiataloknak a régió megismerésére, közéleti tudásuk elmélyítésére, és segítséget nyújtsanak nekik akár a pályaválasztásban is.
Vágólapra másolva!
Forrás: EFOTT

A Velencei-tó környéke nemcsak a vízpart miatt tökéletes helyszín a fesztivál számára, hanem azért is, mert válogatott turisztikai programlehetőségeket is biztosít. A rendezvény ideje alatt a fiataloknak lehetőségük lesz lovaskocsival bejárni a helyi pincészeteket Pázmándtól Pákozdig. A program során pedig nemcsak kóstolás vár rájuk: a térség borszakértője, Lics Balázs az ital készítésének kulisszatitkaiba is beavatja az érdeklődőket. A gasztro-rajongók egy interaktív kastélylátogatáson is részt vehetnek Kápolnásnyéken, ahol korhű ételeket kóstolhatnak, míg a víz szerelmesei VIP vitorlázás során lazíthatnak az esti buli előtt.

Forrás: EFOTT

A fesztivál nappali programjainak egyik központi eleme idén is a Civil Tér lesz, ahol több mint 80 szervezet mutathatja majd be tevékenységét. A kitelepülők között nonprofit szervezetek, egyesületek, politikai pártok ifjúsági tagozatai és külhoni szervezetek egyaránt megtalálhatók lesznek. A civil színpadon pedig a korábbi évekhez hasonlóan minden nap izgalmas programok várják majd az efottozókat a kerekasztalbeszélgetésektől a flashmobokon át egészen a lemez- és könyvbemutatókig.
A szervezők idén egy izgalmas, új programelemmel is készülnek. Az Egyetemek Udvarában idén is az ország legkülönbözőbb felsőoktatási intézményei mutatkoznak majd be, ezzel alternatívákat kínálva a egyetemválasztás előtt állóknak és a továbbtanulást tervezőknek is.

Forrás: EFOTT

Zene, buli, fiatalok, jókedv, vidámság, lehetőségek – ez jellemzi a 2017-es fesztivál nappali programjait is.

EFOTT – csak szabadon...