Szuperhősös filmmel tér vissza a Spice Girls

Tv Sztárok, Spice Girls
The Spice Girls pose after naming a Virgin Atlantic Boeing 747 plane "Spice One" in their honor at Los Angeles International Airport, 12 December 2007. From left are: Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Emma Burton, Melanie Brown and Victoria Beckham. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
Már biztos, hogy a közeljövőben Spice Girls tagjai fogják kölcsönözni egy női szuperhősös animációs film főszereplőinek hangjait.
Vágólapra másolva!

Már szinte lehetetlen kiigazodni a Spice Girls-pletykákon: tavaly év végén jött először a hír, hogy újra összeállhat minden idők egyik legsikeresebb lánybandája, aztán megírtuk, hogy Victoria Beckham nem akar énekelni, de a

tagok egy közös találkozón beszélték meg a jövőre vonatkozó terveiket.

Azóta az is kiderült, hogy biztosan nem a turnét tervezgették, ugyanis Victoria Beckham véleménye nem változott az énekléssel kapcsolatban. A rajongók csalódtak, amikor biztos lett: nem lesz Spice Girls-turné, sem lemez.

A Spice Girls-tagok fogják kölcsönözni egy animációs film főszereplőinek hangjait Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Azt azonban nem mondták, hogy a közös projekt is annyiban marad: a Spice Girls mind az öt tagja aláírta a szerződést,

ők fogják kölcsönözni egy női szuperhősös animációs film főszereplőinek hangjait,

a főszereplőknek különböző szuperképességük lesz - írta a Variety. A film különlegessége, hogy a főszereplőket a Spice Girls-tagok ihlették, tehát a női szuperhősöknek hasonló személyiségük lesz, mint a népszerű lánybanda énekeseinek.