Választás elé került Szebeni István

Szebeni István, szállodateszt
Vágólapra másolva!
Szebeni István Bükfürdő egyik legszebb wellness szállodájában szállt meg egy kis időre. Ilyenkor igyekszik mindig aktív pihenéssel kikapcsolódni, ám az úszás és a különböző masszázs programok is veszélybe kerültek. A műsorvezető ugyanis nem veti meg a videojátékokat sem, így amikor meglátta a külön erre kialakított szobát, hatalmas kísértést érzett.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető magyar wellness szállodákat tesztel, élményeiről pedig videóban számol be. Ez alkalommal Bükfürdő egyik legszebb wellness szállodájába látogatott el.

A szobában is volt jakuzzi Forrás: Origo

A szobáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, minden létező földi jóval felszerelt, csodás kilátás, tisztaság, még az ágymatracok is újak." – mesélte Szebeni István.

A műsorvezetőnek korábban annyira megtetszett a thai masszázs, hogy ez alkalommal sem hagyta ki, bár nagy volt a kísértés.

A műsorvezető megszerette a thai masszázst Forrás: Origo

„A wellnessben a jakuzzi gyönyörűen körbe van rakva minden este illatgyertyákkal. Hangulatos, bájos, nyugtató. Azután egy kicsit úsztam, a fürdőbe pedig egy zárt folyosón keresztül lehet átsétálni. Levezetésként csocsóztam is,

- tette hozzá a műsorvezető, hogy csak óvatosan a videojátékokkal, főleg, ha gyerekkel megyünk.

Szebeni István szeret csocsózni is Forrás: Origo

Szebeni István méltatta a szálloda épületét is.

- mondta a műsorvezető.

Hogy mi minden történt még Szebeni Istvánnal, az kiderül az alábbi videóból.

Szebeni István élményeit YouTube-csatornáján megjelenő vlogjában és Facebook oldalán lehet követni.