Allegri kikosarazta a Real Madridot

Allegri
Massimiliano Allegri, Coach of Juventus speaks to the media during the Juventus Press Conference at Estadio Santiago Bernabeu on April 10, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Massimiliano Allegrit, az olasz bajnok Juventus vezetőedzőjét megkereste a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid tréneri ajánlattal, ám ő visszautasította a felkérést.

A torinói klubbal az elmúlt négy évben a bajnokságban és az Olasz Kupában is rendre győztes olasz szakember a Sky Sport Italia csatornának beszélt a madridi ajánlatról, amelyre nemet mondott.
"Telefonon beszéltem Florentino Perezzel, a madridiak elnökével, akinek megköszöntem a megkeresést, de nem fogadtam el az ajánlatát, mert már a szavamat adtam Andrea Agnellinek, a Juventus vezetőjének, hogy maradok" - mondta az 50 éves szakember, aki tavaly éppen a Realtól kapott ki csapatával a BL fináléjában, idén pedig drámai csata után a negyeddöntőben búcsúztatta gárdáját a spanyol együttes.

Massimiliano Allegri nemet mondott a Real Madridnak Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

A madridiaknál Zinedine Zidane május 31-én bejelentett távozása után üresedett meg a vezetőedzői poszt, amelyre a nemzetközi sportsajtóban megjelent korábbi hírek szerint Allegri volt az egyik fő jelölt.
Végül a királyi klub kedden bejelentette, hogy a spanyol szövetségi kapitány, Julen Lopetegui veszi át az irányítást, akit emiatt szerdán a nemzeti szövetség azonnali hatállyal, a gárda első világbajnoki meccse előtt két nappal menesztett.