Hazajöttek sztársportolók, akiket szexuális zaklatással vádol egy kislány

Vágólapra másolva!
Múlt héten írtunk róla először, hogy egy most 13 éves kislány azt mondja, hogy két vízilabdázó megerőszakolta. Azt állította, nem is egyszer, hanem többször, a lány, illetve a család ügyvédje szerint brutálisan. Azt mondta, a szexuális zaklatás hónapokon át tartott. Azóta az is kiderült, hogy ki a két sztársportoló, akiket a kislány meggyanúsított, egyikük az olimpiai bajnok Kósz Zoltán, valamint Petőváry Zsolt, a magyar ifjúsági női válogatott szövetségi kapitányának segítője. Hogy ők az érintettek, arról ők maguk írtak a közösségi oldalon, és tagadtak minden vádat. Ennek ellenére úgy értesültünk, ma mindkét férfinak haza kellett jönnie külföldről, információink szerint ma hallgatják meg őket a rendőrök. A Bors pedig úgy tudja, hogy ma vizsgálja meg orvos a kislányt.
Vágólapra másolva!

A kislányt képviselő ügyvéd a Blikknek úgy nyilatkozott: régóta tevékenykedik a jogi pályán, de ennyire durva üggyel még sohasem találkozott. Gerencsér András szerint

szörnyű dolgokat mesélt el neki a most 13 esztendős lány. Ahogy fogalmazott, a legbrutálisabb felnőtt filmeket idézte a mondandója, hallgatni is borzalmas volt.

Később a sportolók minden vádat tagadtak. Klubjuk közösség oldalára azt írták:

Az aláírók pedig az olimpiai bajnok Kósz Zoltán, valamint Petőváry Zsolt, a magyar ifjúsági válogatottjának másodedzője.

A sportolók mellett ügyvédjeik is megszólaltak. Egyikük szerint az, amit a kislány ügyvédje mondott, erősen hangulatkeltő.

– írta ki a közösségi oldalára.

Hegedűs László azt is hozzátette, hogy

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy meglepődött azon, hogy a 13 éves lány csak két év hallgatás után állt elő a történetével.

A másik sportoló ügyvédje, Gatter László a Borsnak azt mondta: furcsállja, hogy a nemi erőszakolási eseteket tartalmazó levél egyáltalán kiszivároghatott a sajtóhoz. Azt sem tartja kizártnak, hogy a későbbiek során a nyomozó hatóság nem is gyanúsítja meg a két férfit.

Információink szerint a két sportolónak, akik vasárnapig külföldön voltak, ma haza kellett jönniük. Úgy tudjuk, azért, hogy meghallgassák őket a rendőrök.


Megkeresésünkre a rendőrök elmondták, hogy


A Bors úgy tudja, a kislányt pedig, szintén ma,

nőgyógyász és pszichológus is megvizsgálja. A vizsgálat során egyrészt kiderül, történhetett-e behatolás, ugyanakkor a Rorschach-teszt – amelyet ilyenkor használnak – szintén nagy biztonsággal mondhatja meg, hogy történt-e erőszak.

Ennek az eredményét minden bíróság elfogadja hivatalosnak.