Két hétig ingyenes a Super Meat Boy

super meat boy
Super Meat Boy
Vágólapra másolva!
Tölthető az Epic Games Store második ajándékjátéka.
Vágólapra másolva!

A decemberben elindult Epic Games Store digitális játékboltba regisztrált játékosok az elmúlt két hétben a Subnauticát szerezhették be ingyen. Csütörtök este véget ért az akció, de pánikra semmi ok, a legújabb Steam-rivális a következő két hétben a Super Meat Boyt adja oda ingyen az érdeklődőknek.

Super Meat Boy Forrás: Team Meat

Az oldalnézetes platformer a kihívásra éhező játékosoknak készült, a címben szereplő Meat Boy nevű karaktert kell valahogy átküzdeniük az akadálypályákon. A kultklasszikus játék irányításához javasolt a gamepad használata, különben a pályatervezője által elvártnál is nagyobb káromkodáscunami alakulhat ki a képernyők előtt.

A játék igényléséhez csak az Epic Games Launcher alkalmazás telepítésére, továbbá egy ingyenesen regisztrálható Epic Games Store felhasználói fiókra van szükség. A programba való bejelentkezés után a Store oldal tetején rá kell kattintani a Super Meat Boy képre, be kell tenni a kosárba a játékot, és végre kell hajtani a vásárlást. Kártyaadatokat nem szükséges megadni a művelet során.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!