Kiderült: egy előző tüntetésen szó szerint ugyanazt az ocsmány kifejezést használta Trágárka

Vágólapra másolva!
Nagy Blanka, a balliberális oldal új kedvence nemcsak egy januári tüntetésen beszélt minősíthetetlen, trágár hangnemben, hanem egy decemberi megmozduláson is. Szó szerint ugyanúgy. A 19 éves gimnazista korábban azzal védekezett, hogy csupán véletlenül, felindultsága miatt fogalmazott minősíthetetlen módon, azonban most kiderült, hogy pontosan ugyanazt mondta egy korábbi tüntetésen is. Minden megtervezett, minden előre tervezett volt. Persze ezen nincs mit csodálkozni, mivel egyik tanára is hasonló stílusban kommunikál a közösségi oldalakon.
Vágólapra másolva!

A balliberális oldal ifjú reménysége, a kecskeméti tüntetésen elhangzott trágár, mocskolódó szövegéről ismertté vált, a Pesti Srácok szellemes elnevezése óta Trágárkának hívott, enyhén szólva nem éltanuló nem túlságosan kreatív. Az alábbi videó tanúsága szerint szóról szóra ugyanazt a minősíthetetlen mondatot december 20-án már elsütötte egy korábbi tüntetésen Kiskunfélegyházán, mindössze a trágárság alanyát módosította a később elhangzott, ominózus médiát bejárt beszédében - fedezte fel a videót a Magyar Idők.

Kiskunfélegyházán még Lezsák Sándorról, az Országgyűlés alelnökéről beszélt minősíthetetlen stílusban Nagy Blanka. Ez a felvétel is bizonyítja, hogy

a felszólaló esetében nem egyszeri félrecsúszásról van szó, amikor trágárul beszélt a köztársasági elnökről. Tudatos akcióról volt szó? És ahogy jogosan utal arra a Magyar Idők: esetleg betanították erre?

A gimnazista többször is arról beszélt, hogy felindultsága miatt fogalmazott ilyen élesen. Kiderült, ez hazugság, hiszen ez egy betanult panel. Hetekkel korábban is ugyanezt mondta.

A kiskunfélegyházi videó másik szereplője Horváth Tamás, a helyi MSZP-elnök, akinek a felesége Nagy Blanka egyik tanára a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnáziumban. A feleség pedig – tanár létére – vállalhatatlan politikai bejegyzéseket oszt meg nyilvános közösségi oldalán.

Trágárka egyébként országos kampányba kezdett, Soros blogján arról beszélt egy kampányvideóban, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetemre készül, és rendező akar lenni (rossz tanulmányi eredményei és meglehetősen sajátos szókincse ellenére), az ATV-ben pedig arról áradozott, hogy példaképe Alföldi Róbert.