Hollandiában is gyilkolt a magyar bérgyilkos – Videó

Vágólapra másolva!
Dér Csaba követhette el a tavaly szeptemberi, újpalotai gyilkosságot is, valamint januárban kivégzett egy férfit Belgrádban a gyanú szerint. A férfit most Hollandiában is keresik, mivel tavaly nyáron egy forgalmas amszterdami étteremben, fényes nappal lőtt le egy horvát maffiózót – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A holland rendőrség közzétett egy videót, amin az látszik, hogy Dér Csaba nyugodtan besétál egy amszterdami étterembe, ahonnan nem sokkal később kimenekülnek az emberek.

A férfi lelőtt egy 62 éves horvát maffiózót a gyanú szerint.

Egy szakértő szerint Dér Csaba nem profi, inkább minden mindegy alapon dolgozik.

"Nem tűnik profinak, inkább olyannak, akit semmi sem érdekel: ha lebukik, akkor lebukik.

A profi bérgyilkos milliméter-pontosan, előre megtervezi a cselekményt. Nem olyan helyen követi el a gyilkosságot, ami tele van szemtanúkkal és térfigyelő kamerákkal. Dér Csabát ezek láthatóan nem érdeklik, ezért gondolom, hogy minden mindegy alapon dolgozik.

Nagyon vakmerő, még azt is el tudom képzelni, hogy halálos beteg, ezért nem foglalkozik ezekkel az „apróságokkal".

Amíg el nem kapják, csinálja, és pénzt keres vele" – mondta a Borsnak Kátai Elek, az ORFK nyomozó osztályának egykori vezetője. Hozzátette, hogy szerinte csőre töltött fegyverrel bujkál, és

nagyon agresszív lehet, ha sarokba szorítják.

Forrás: police.hu

A vajdasági Csantavéren született bérgyilkos gyanúsítható a tavaly szeptemberi, Újpalotán történt gyilkossággal is. Ahogy korábban megírtuk, a Pólus Center mögötti Szilvás-patakhoz egy üzleti megbeszélésre mehetett a 49 éves V. László vállalkozó.

A férfit többször leszúrták, majd amikor menekülni próbált hidegvérrel fejbe lőtték.

A holttestet a patakhoz vonszolták majd a vízbe dobták.

Dér Csaba idén januárban, Belgrádban gyilkolt újra, akkor a nyílt utcán lőtte le a 37 éves Nebojsa Markovicot.

A férfi épp egy babakocsit rakott be az autója csomagtartójába, amikor a nyílt utcán a gyilkos odalépett hozzá, és mellkason, valamint fejbe lőtte.

Dér Csaba valószínűleg az áldozat sógorát akarta lelőni, aki a Pink Panther banda tagja.

Dér Csaba 2004-ben beismerte, hogy kábítószerrel kapcsolatos viták miatt lelőtte az újvidéki Branislav Jelacicot. Akkor azzal védekezett, hogy a férfi megbízta őt egy munkával, de nem fizette ki.

A bérgyilkos jelenleg szökésben van, elfogatóparancs van ellene érvényben.