Kitömné pénzzel Brüsszel és a baloldal a migrációpárti szervezeteket

Szanyi Tibor
Szanyi Tibor, MSZP
Vágólapra másolva!
A Soros György és hálózata által támogatott brüsszeli elit és a magyarországi ellenzék célja továbbra is az, hogy mindent megtegyenek a kényszerbetelepítés kierőszakolásáért és a migráció legalizálásáért. A bevándorlás legnagyobb hazai támogatói, az MSZP, a Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció nem csak azzal ért egyet, hogy a különböző álcivil szervezeteknek meg kell háromszorozni a támogatását, hanem meg is kell büntetni a bevándorlásellenes országokat, tehát Magyarországot is. A Pesti Srácok gyűjtötte össze és írta meg, hogy mi is várna Magyarországra, ha az internacionalisták küldenének több képviselőt az Európai Parlamentbe. 
Vágólapra másolva!

Az egyik legjobb példa a bevezetőben leírtakra az egyik legismertebb Soros-féle szervezet, a magát civil szervezetnek beállító Helsinki Bizottság gazdálkodása. A terrorista Ahmed H.-nak jogsegélyt nyújtó szervezet a honlapjukra feltöltött legutolsó, 2017-es beszámolója szerint 404 millió forintból gazdálkodott. A szervezet annyira civil, hogy ebből a több százmillió forintból alig 3 milliót adtak össze magánszemélyek,

a legbőkezűbb támogató ugyanis (ebben a sorrendben) az Európai Unió, a nemzetközi Soros-alapítvány, azaz a Nyílt Társadalom Alapítvány és az ENSZ volt.

A Pesti Srácok azt is kiemeli, hogy Soros lobbijával azt is elérte, hogy az EU és az ENSZ egyre több migrációt támogató projektet finanszírozzon, mégiscsak jobb így, mintha saját kontóra mennének a folyamatok, vagyis a milliárdos zsebe apadna.

Rendszeres találkozások és egyeztetések Soros Györggyel

Az unió csúcsvezetői csak Sorossal 20 alkalommal találkoztak a közelmúltban a Deutsch Tamás néppárti EP-képviselő által kikért adatok szerint, míg a spekuláns emberei 52 alkalommal találkoztak uniós vezetőkkel. Nem lehet tehát véletlen, hogy az EU átláthatatlan és testre szabott pályázatok útján évek óta rengeteg közpénzt költ el a Soros-programokra.

Cél a korlátlan migráció elősegítése

A Helsinki Bizottság honlapján található beszámoló 25 pontban sorolja fel, hogy mire is költi a támogatásokat:

  • elsöprő részben a migráció legalizálását, az illegális bevándorlók segítését hirdetik büszkén.
  • nemzetközi színtéren is vitatták és perelték a tranzitzónák létrehozását, a később Stop Soros! néven elhíresült intézkedéscsomagot,
  • segítettek a lebukott határsértőknek,
  • a magyar kormánnyal vitázó migránsoknak, és jelentésekben igyekeztek meggyőzni Washingtont és Brüsszelt arról, hogy az "illiberális magyar államban" felszámolják a demokráciát.

A Helsinki Bizottsághoz hasonlóan az Amnesty International, a Freedom House, a TASZ, vagy a kisebb szekértolók gazdálkodását nézve ugyanez a helyzet. Ugyanez a felállás tapasztalható a migrációpárti hazai média pénzelésénél is, a kétes hitelű szívszorító migránsmeséket közlő, az EP-választási kampányban Brüsszel szócsöveként tündöklő Index.hu - mint nagyon független és objektív hírportál - például egyszerre kap pénzt Soros György médiaalapítványától és (mint nemrég megírtuk, igencsak átláthatatlan okból és célból) az Európai Uniótól is.

Molnár Csaba, Szanyi Tibor és Jávor Benedek Magyarország megbüntetése mellett

A DK-s Molnár Csaba, az MSZP-s Szanyi Tibor és a Párbeszéd soraiban politizáló Jávor Benedek európai parlamenti képviselők 2017. november 16-án megszavazták a parlament jelentését, amely a migráció legalizálását és segítését célozza. Az Európai Parlament oldalán elolvasható jelentésben a magyarországi baloldal többek között támogatta, hogy

  • hozzák létre az itthon kényszerbetelepítési kvóta néven elhíresült, korlátlan számú migráns kötelező áttelepítését lehetővé tevő unión belüli mechanizmust,
  • mindez legyen egy állandó és automatikus folyamat,
  • könnyítsék meg és gyorsítsák fel a már bent lévő migránsok családtagjainak beengedését az unióba,
  • tegyék lehetővé a migránsok csoportos, legális betelepítését unión kívüli országokból,
  • büntessék a migrációt és a kényszerbetelepítést elutasító uniós tagállamokat,
  • jogszabályban biztosított automatizmussal szponzorálják a migránsok szétosztását segítő NGO-k, nem kormányzati szervek tevékenységét.
Szanyi Tibor, MSZP Fotó: Bielik István - Origo

Amennyiben a májusi európai parlamenti választások alkalmával a jelenlegi bevándorláspárti elit folytathatja Európa tönkretételét, végrehajthatják a már pontosan kidolgozott terveket a migráció legalizálására, az abban résztvevő, zömében Soros-féle álcivilek bőkezű támogatására és a tiltakozó tagállamok megregulázására.

Elképzelhető, hogy Jávor Benedek is folytatni tudja majd Magyarország-ellenes tevékenységét az Európai Parlamentben Fotó: Polyák Attila - Origo

Több százmilliárd forint migránsbarát "civileknek"

Mindennél árulkodóbb az Európai Parlament január 17-i döntése, amely egyelőre csak tervezet, hiszen azt az EU más csúcsfórumain is keresztül kellene még verniük. Eszerint a következő,

2021-ről 2027-ig tartó költségvetési ciklusban megháromszoroznák a "demokratikus értékeket védő civil szervezetek" támogatását, és összesen 1,8 milliárd eurót, azaz megközelítőleg 570 milliárd forintot osztanának szét közöttük.

Ez az a bizonyos "Emberi Jogok és Értékek" fedőnevű program, amelyből az elmúlt években is a zömében Soros-hálózatbeli, migrációpárti szervezetek kaptak bőkezű támogatást. Az elhangzott érvelés szerint a többletforrást a renitens, azaz az Európa mai képét megőrizni kívánó tagállamoktól beszedett büntetések és forrásmegvonások adnák. A parlamenti határozatot csak másodszorra tudták lenyomni a képviselők torkán, akkorra azonban morális, emberségességi vitát sikerült kreálni az ügyből, így az uniós parlament döntő többsége (426:152 arányban) támogatta. Ezzel valóra válhat Soros György 2015 óta dédelgetett álma, hiszen az Európai Parlament határozatából azok az intézkedések köszönnek vissza, amelyeket a spekuláns abban már akkor javasolt az EU-nak a Projekt Syndicate nevű házi újságjában.

A magyarországi baloldal itthon sumákol az ügyben, és az MSZP, a DK és a Párbeszéd sem vallja be,

hogy Brüsszelben a korlátlan bevándorlást, a Soros-hálózat feltőkésítését és V4 tagállamainak megbüntetését támogatják.

Azért nem vallják be, mert pl. a DK listavezetője, Dobrev Klára szerint egyáltalán nincsenek illegális migrációt támogató tervek és emberek. Persze, hogy nincsenek. Ugyanis, amikor a tervezetek majd törvényesítve lesznek, akkor már nem lehet illegális migrációról beszélni, hiszen jöhet bárki korlátlanul legális utakon, legális módon.