Napokon belül eldőlhet Solskjaer sorsa a Manchesternél

fbl Horizontal
Manchester United's Norwegian headcoach Ole Gunnar Solskjaer gestures at the end of the UEFA Champions League round of 16 second-leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Manchester United at the Parc des Princes stadium in Paris on March 6, 2019. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)
Vágólapra másolva!
Angol sajtóértesülések szerint még márciusban bejelenthetik, hogy Ole Gunnar Solskjaer marad a Manchester United vezetőedzője.

A 46 éves szakember 2018 decemberében vette át ideiglenesen a menesztett José Mourinho helyét, azóta 18 mérkőzésen 14 győzelem, két döntetlen és két vereség a mérlege. A szurkolók már az első hetekben követelték, hogy erősítsék meg a pozíciójában, és szabaduljanak meg az „átmeneti” titulustól.

Napokon belül bejelenthetik Solskjaer hosszabbítását Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A hírek szerint erre még márciusban, egészen pontosan a 2020-as Európa-bajnokság első selejtezőablakában (március 21-26.) sor kerülhet. A United 16-án az FA-kupában a Wolverhaptonnal játszik, legközelebb pedig 30-án lép pályára a Premier League-ben a Watford ellen. A kéthetes szünet alatt a klubnak lesz ideje rendezni a sorokat, és ebbe Solskjaer szerződésének meghosszabbítása is „beleférhet”.

A Vörös Ördögök korábbi BL-hőse a tervek szerint a következő idényre is marad, norvég klubja, a Molde, amely elengedte erre az időszakra, körülbelül 8 millió fontot kap majd a Unitedtől.