Hány terrorista kapott migránskártyát Brüsszeltől?

BELGAHOTNEWS MARCH MIGRATIE MIGRANT IMMIGRATION IMMIGREE IMMIGRA SQUARE FORMAT
20150214 - BRUSSELS, BELGIUM: March of migrants, arrive at Vilvoorde and during a march for migrant rights from Brussels to Antwerp, organized by Front d'Actions des Migrants, Saturday 14 February 2015, in Brussels. BELGA PHOTO NICOLAS MAETERLINCK
Vágólapra másolva!
Választ várunk az Európai Bizottságtól arra, hogy Brüsszel hány terroristagyanús személynek adott anonim migránskártyát? – hangsúlyozta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője. 
Vágólapra másolva!

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője emlékeztetett arra, hogy a Magyarországon elfogott szír terroristavezérről, Hassan F-ről, aki a megalapozott gyanú szerint az Iszlám Állam hóhéra volt, azt már tudjuk, hogy menekültstátuszt kapott az Európai Unióban, illetve kapott brüsszeli migránskártyát. Most szeretnénk választ kapni arra a kérdésre is, hogy Brüsszel hány terroristagyanús személynek adott még anonim migránskártyát? – tette hozzá.

A politikus azt mondta Hassan F. őrizetbe vételekor és előzetes letartóztatásba helyezésekor pedig olyan "migránskártyát" találtak nála, amely a használó beazonosítására nem alkalmas.

Nyilvánvaló hazugság tehát, hogy az eddig kiadott 64 ezer "migránskártya" nem anonim, nem alkalmas készpénzfelvételre, és kizárólag Görögországban lehet használni azokat -

jelentette ki Deutsch Tamás.

Megdöbbentő brüsszeli lépés

Deutsch Tamás hangsúlyozta, megdöbbentő, hogy Brüsszel tízezreknek osztogat pénzzel feltöltött migránskártyát, miközben a különböző európai hírszerző és tikosszolgálatok sorra figyelmeztetnek, hogy a visszaszorított Iszlám Állam terroristái százával igyekeznek Európába a migránsok közé keveredve.

Rámutatott,

a szolgálatok szerint már most is több ezer alvó terrorista van Európában, és számuk most megsokszorozódhat az Európába igyekvő iszlám harcosok által.

Ebben a helyzetben Brüsszel migránskártyákat osztogat – fűzte hozzá.

Európa biztonságáról van szó, az európai és magyar embereknek joga van választ kapni arra, hogy Brüsszel hány terroristagyanús személynek adott migránskártyát? – hangsúlyozta Deutsch Tamás.