Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Everton vizsgálatot indított Jordan Pickford, a csapat és az angol válogatott kapusa ellen, mert kocsmai verekedésbe keveredett a hétvégén.

A 2018-as világbajnokság egyik angol hőse a szombati West Ham-Everton (0-2) mérkőzés után hazautazott szülővárosába, Sunderlandbe, hogy másnap ott nézze, ahogy nevelőegyesülete a harmad- és negyedosztályú csapatok számára kiírt kupa (EFL) döntőjében összecsapjon a Portsmouthszal. A Sunderland végül tizenegyespárbajban elbukta a Checktrade Trophyt a Wembley-ben, a város nagy része pedig alkoholba fojtotta bánatát, így tett Pickford is.

Az egyik kocsmában több szurkoló is megtalálta és heccelte a láthatóan ittas kapust, aki egy ideig még jól bírta a gyűrődést, látszólag készségesen fotózkodott bárkivel.

Nem sokkal később aztán elszakadt nála a cérna, és az utcán hatalmas bunyóba keveredett, több embernek kellett lefognia, hogy ne szabaduljon el a pokol.

Természetesen az Everton is értesült az eseményekről, a liverpooli klub vizsgálatot indított az ügyben, a játékos komoly büntetésre számíthat, hiszen képi bizonyítékok szólnak ellene.