Borzasztó baleset áldozata lett egy nyíregyházi tűzoltó

Vágólapra másolva!
A 42 éves P. Tibor épp szabadnapos volt szombaton, ezért egy kellemes családi programot tervezett. Kemecsére kirándultak biciklivel. A kirándulás azonban tragédiába fulladt: egy utánfutó árokba sodorta a férfit, akire rázuhant az azon lévő mázsás rakomány.
Vágólapra másolva!

„Alig akartuk elhinni, amikor meghallottuk, hogy mi történt. Ott is hagyhatta volna a fogát Tibi! A gyerekekkel és a feleségével indultak biciklizni. Szabályosan, az út mellett tekertek, amikor szemből gyorsan érkezett egy autó. A furgonra egy utánfutó volt felszerelve, azon pedig hatalmas betonoszlopokat és kerítést szállított. Gond nélkül tudott menni, egészen addig, míg egy bukkanóhoz nem ért. Ekkor veszítette el uralmát a járgány felett a sofőr.

– számolt be a Blikknek névtelenül a férfi egyik ismerőse.

Szerencsére gyorsan érkezett a segítség. A mentők mellett tűzoltók is küzdöttek kollégájuk életének megmentéséért.

A súlyos sérülések Tibor belső szerveit is érintették, csak a gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönheti, hogy végül túlélte az esetet.

Közel hatórás műtéttel sikerült elérni, hogy túl legyen az életveszélyen. A Blikk felkereste a kórházat, hogy megtudják, javult-e az állapota a hétvége óta, de az orvos egyelőre nem nyilatkozott.

A rendőrök még vizsgálják az ügyet.

A férfi gyógyulása érdekében irányított véradást szerveztek.

Eddig több mint száz ember ajánlott fel számára vért. Adományát a következő személynek ajánlja fel; név: Péter Tibor, an.: Kosztya Irén, taj: 034-252-037, kórház: Jósa András Oktatókórház, AITO osztály, A+ vér.