Elfogták a csaló párost, akik George Clooney nevében alapítottak divatmárkát

CLOONEY, George
Pattaya, 2019. június 17. Thaiföldi rendőrök letartóztatják a thaiföldi Pattayában 2019. június 17-én az olasz Francesco Galdellit, aki az interneten George Clooney amerikai színésznek adta ki magát, hogy rávegye az embereket, fektessenek pénzt egy divatvállalkozásba. Az 58 éves férfit és párját, a 45 éves Vanja Goffit már 2013 óta körözi az Interpol. Az olasz Bonnie és Clyde-ként emlegetett férfi páros 2014 óta él Thaiföldön. MTI/EPA
Vágólapra másolva!
Nagyban játszott az olasz Bonnie és Clyde: miután lebuktak azzal, hogy George Clooney-nak semmi köze a divatmárkájukhoz, hamis Rolex órákat kezdtek el árusítani. Ez az üzlet sem ment sokáig, ugyanis egyes megrendelőknek óra helyett csak egy doboz konyhasót küldtek. 
Vágólapra másolva!

Évekig tartó Interpol-körözés után elfogták Thaiföldön a férfit és feleségét, akik George Clooney nevével visszaélve csaltak ki áldozataiktól 2 millió eurót, vagyis átszámítva 650 millió forintot. A férfit a színész jelentette fel.

Az olasz Bonnie és Clyde becenéven is emlegetett bűnözőpáros férfi tagját

2014-ben egy milánói bíróság több mint nyolc év szabadságvesztésre ítélte,

de csak távollétében, mert a pár röviddel a bírósági tárgyalás előtt, amelyen Clooney személyesen is megjelent, külföldre szökött.

Egyes sajtójelentések szerint a férfi Clooney-nak adta ki magát, pedig nem is hasonlít a színészre. Annak idején felbukkantak olyan manipulált fotók is, amelyeken a világsztár társaságában volt látható a csaló. Az ál-Clooney-t 2014 júliusában egyszer már őrizetbe vették egy pattajai szállodában, de

a csalónak akkor sikerült megszöknie a börtönőrök megvesztegetésével.

Az olasz média értesülése szerint a Thaiföldre menekült „olasz Bonnie és Clyde” az utóbbi időben hamis Rolex órák eladásából élt, oly módon, hogy egyes ügyfeleiknek óra helyett csak egy doboz konyhasót küldtek.

Thaiföldi rendőrök letartóztatják a thaiföldi Pattayában 2019. június 17-én az olasz Francesco Galdellit, aki az interneten George Clooney amerikai színésznek adta ki magát, hogy rávegye az embereket, fektessenek pénzt egy divatvállalkozásba. Az 58 éves férfit és párját, a 45 éves Vanja Goffit már 2013 óta körözi az Interpol. Az olasz Bonnie és Clyde-ként emlegetett páros 2014 óta él Thaiföldön Forrás: MTI/EPA/-

A párt várhatóan kiadják Olaszországnak, előtte azonban még ki kell fizetniük a bírságot azért is, mert a vízumszabályok megsértésével tartózkodtak a délkelet-ázsiai országban.