Újabb fejlemények Flipper Öcsi eltitkolt fiának ügyében

Flipper Öcsi
Vágólapra másolva!
A Dolly Roll és a Step együttes énekesének feltételezett fiát keresi a család.
Vágólapra másolva!

„Öcsi feltételezett fia most lehet nagyjából 30 éves, a nagymamája és az édesapja temetésén is ott volt. Több családtag mindkétszer látta a presszóban a szertartás után. Akit mi keresünk, 18-20 éves lehetett akkor, a testvérei még gyerekek. A kocsmáros szerint törve beszélte a magyart" – emlékezett Flipper Öcsi unokahúga annak apropóján, hogy valaki felismerni vélte magát a fotókon.

Flipper Öcsi Forrás: Origo

„Mire utánaszaladtam, már csak azt láttam, hogy elhajtanak a francia rendszámú fekete autóval. Rögtön akkor, a családtagok előtt mesélte el külföldön született fiáról szóló vallomását Öcsi keresztapja, aki szerint a francia fiú itt akart egyetemre járni, és Öcsi is ekkor akarta bemutatni őt, de sajnos erre már nem maradt ideje" – magyarázza Jeszenszky Zsuzsa a Blikknek.

A Balatonra jártak

A lap szerint az egykor népszerű hazai popsztár, Flipper Öcsi közel egy évig dolgozott Saint Raphaelben, ahol szintén a lányok kedvence volt. Unokahúga szerint nem sokkal a halála előtt a keresztapját kérte meg, hogy ha ő már nem él, szeressék úgy a fiát, mint őt, ugyanis van egy gyereke külföldön.

A fiú állítólagos anyja azóta férjhez ment, a fiú a testvéreivel és a nevelőapjával él Franciaországban, ám a Balatonra minden évben eljött, itt találkoztak a magyar apával.

Jeszenszky Béla Tibor, művésznevén Flipper Öcsi 2008-ban halt meg. Zenélt a Hungária együttesben (1982-1983), majd a Dolly Roll (1983-1987) és a Step (1987-1990) következett. A néhai dalszerző, zenész húga, Marót Viki szintén énekes.