Vízihulla, vízi holttest - ezekre keresett rá a telefonján VV Fanni feltételezett gyilkosa

B. László, akit VV. Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak
Az előzetesben lévő B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak.
Vágólapra másolva!
Gyanús dolgokra keresett rá a telefonján a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi a lány eltűnése utáni napokban. B. Lászlót nem csak a vízihulla kifejezés érdekelte, azt is megnézte, melyik országnak nincs kiadatási szerződése Magyarországgal. Az ügyben már lezárult a nyomozási szakasz, az iratokat már az ügyészség vizsgálja.
Vágólapra másolva!

"Vízihulla", illetve "vízi holttest" - ezekre a kifejezésekre keresett rá a telefonján VV Fanni eltűnése után két nappal a lány meggyilkolásával gyanúsított férfi. A Blikk cikke szerint B. László ezen a napon pont Dunaújvárosnál a Duna-parton töltött el hosszabb időt a GPS-adatok szerint.

Úgy tűnik, a férfi ellen pont a saját telefonja szolgáltatja majd a legfontosabb bizonyítékokat, az ugyanis már korábban kiderült, hogy a lány eltűnése előtt az "elkábítani" kifejezésre keresett rá, de az "autós nyomkövetés", illetve a "VV Fanni" szavakat is beütötte telefonja keresőjébe.

Kiadatás, körözési lista a keresések között

A Blikk úgy tudja, hogy a lány eltűnése után két nappal nem csak a vízihulla és a vízi holttest kifejezések érdekelték B. Lászlót, hanem arra is rákeresett, hogy melyik országgal nincs kiadatási szerződése Magyarországnak. Elfogása előtt pedig többször megnézte a rendőrség weboldalát is, ahol főként a nyilvános körözések érdekelték.

B. László telefonos böngészését látva mindenki számára világosnak kell lenni, hogy időben és ok-okozatban minden egybevág. Vagyis

– mondta a Blikknek Lichy József, a család jogi képviselője.

Az ügyészség vizsgálja az iratanyagot

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a holttestét azóta sem sikerült megtalálni. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki egy kamerafelvétel alapján

a karjaiban vitte le otthonából a lépcsőn Fanni élettelen testét.

Az előzetesben lévő B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak Forrás: Origo

A férfi jelenleg házi őrizetben van, a Blikk úgy tudja, hogy ügyében már lezárult a nyomozási szakasz, a több ezer oldalas iratanyagot jelenleg az ügyészség vizsgálja.