A felnőttek után az U21-es labdarúgók is kikaptak Horvátországtól

Bíró Bence (9) szerezte a magyar válogatott gólját
Vágólapra másolva!
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 4-1-es vereséget szenvedett Horvátországtól Zalaegerszegen felkészülési meccsen. Gera Zoltán csapata a félidőben még 1-1-es döntetlenre állt, de a második játékrészben szerencsétlen gólokat kapott.  

Horvátország ellen játszott felkészülési meccset a magyar U21-es labdarúgó-válogatott péntek este Zalaegerszegen. Gera Zoltán csapata megilletődötten kezdte a találkozót, két vendég helyzet is kialakult az első öt percben. A 9. percben a horvátok megszerezték a vezetést, Kulenovic jól érkezett egy jobbról érkező beadásra és a kapuba lőtt.
A vendégek nem elégedtek meg egy góllal, folyamatosan alakították ki a gólszerzési lehetőségeket. Ennek ellenére a 40. percben egy magyar gólnak örülhetett a zalai közönség.

Remek összjátékot követően Bíró szerezte a magyar válogatott gólját.

Bíró Bence (9) szerezte a magyar válogatott gólját Forrás: Origo

A második félidőben már kiegyenlítettebb volt a meccs képe, de az 59. percben Djurasek lövése Varjasról a magyar kapuba pattant, így ismét a horvátok vezettek. A 60. és a 70. perc között mindkét edző végrehajtotta a tervezett cseréket. A 71. percben Posavec kettőre növelte vendég előnyt, közelről lőtt Demjén kapujába. A magyarok kétgólos hátrányban visszaszorultak a saját térfelükre. A 81. percben egy kapu előtti kavarodás során a menteni igyekvő Szalai a saját kapujába lőtt, amivel kialakult a meccs 4-1-es végeredménye.