Ananászos palacsinta percek alatt, ahogy még soha nem készítette

palacsinta
Vágólapra másolva!
Desszertek jönnek és mennek, újabbnál újabb finomságok kerülnek a rajongás középpontjába, egy valami azonban örök: a palacsinta. Lehet, hogy néha már a könyökünkön jön ki, de úgyis visszatérünk hozzá, mert élni nélküle nem lehet. Főleg, ha ezzel a könnyed csavarral készítjük.
Vágólapra másolva!

Ananászpalacsinta

Hozzávalók:

  • ananászkarikák
  • 120g liszt
  • 2 evőkanál cukor
  • 2 teáskanár sütőpor
  • 1 csipet só
  • 240 ml tej
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 nagy tojás

Elkészítés:

Egy tálban keverjük össze a lisztet, a cukrot, a sütőport és a sót.
Egy másik tálban keverjük össze a tejet, az olajat és a tojást.
Lassan, folyamatos keverés mellett öntsük a száraz összetevőket a nedveshez és dolgozzuk össze.
Amint a tészta összeáll, mártsuk bele az ananászkarikákat, ahogy a videóban látjuk, és süssük ki a szokott módon.