Koholt és hazug cikkekel támadják Németh Sándort a balliberális álhírgyárak

Németh Sándor beszél Foglalkozás gesztikulál istentisztelet lelkész MOZOG SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Budapest, 2011. szeptember 11. Németh Sándor vezető lelkész beszél a Hit Gyülekezete vasárnapi istentiszteletén a Hit Parkban. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A magát mértéktartónak nevezett HVG hogy süllyeszthette a Hit Gyülekezetének vezetője elleni gyűlöletkampányt arra a szintre, hogy ilyen koholt és hazug cikket jelentettek meg - így reagált Kulifai Máté, a Hit Gyülekezetének Sajtóosztályának főmunkatársa az Origónak azzal kapcsolatban, hogy - ezt már mi állítjuk: az ellenzéki propagandaoldal - úgy közölt egy róla szóló, a lelkésznek tulajdonított gondolatokat bemutató cikket, hogy ő semmilyen nyilatkozatot nem adott a portálnak. Kulifai hozzátette, a közösség mélyen fel van háborodva a lejáratókampány miatt, amit néhány portál indított a gyülekezet vezetője ellen. A lejáratóakcióba egyébként Soros blogja, a 444 is bekapcsolódott.
Vágólapra másolva!

Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője három lépést kíván tenni a róla álhíreket és csúsztatásokat közlő portálokkal szemben – mondta Kulifai Máté az Origónak annak kapcsán, hogy korábban arról írtunk, hatalmas hazugságot terjeszt az ellenzéki propagandasajtó Németh Sándorról.

A Hit Gyülekezetének Sajtóosztályának főmunkatársa elárulta, hogy első lépésként Németh Sándor, a Magyar Újságírók Közössége etikai bizottságához fordul az ügyben.

tette hozzá. Természetesen azok, akik bocsánatot kérnek a valótlan hírközlésért, azokkal szemben nem indít jogi lépéseket a Hit Gyülekezetének vezetője.

Németh Sándor eljárást indít azokkal szemben, akik nem kérnek bocsánatot a róla terjesztett álhír miatt Forrás: MTI/Kovács Tamás

Kulifai Máté meglepőnek nevezte, hogy

Hozzátette, a közösség mélyen fel van háborodva a lejáratókampány miatt, amit néhány portál indított a gyülekezet vezetője ellen. Nem válogatnak az eszközökben, nyilvánvaló hamisítványokat tesznek közzé - fogalmazott. A 444 például rövid időn belül másodszor kénytelen helyreigazítást közölni - zárta szavait.