A Seattle Seahawks nyerte az idegek csatáját az NFL-ben

Wild Card Round - Seattle Seahawks v Philadelphia Eagles GettyImageRank3 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - JANUARY 05: Quarterback Russell Wilson #3 of the Seattle Seahawks looks on against the Philadelphia Eagles at Lincoln Financial Field on January 05, 2020 in Philadelphia, Pennsylvania. Rob Carr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Vasárnap éjjel ért véget a Philadelphia Eagles - Seattle Seahawks mérkőzés a vendégek 17-9-es sikerével. Russell Wilson irányító és csapata a győzelem után legközelebb az NFC konferencia-elődöntőjében lép pályára a második kiemelt Green Bay Packers otthonában január 12-én.

Nem kezdődött jól a találkozó a hazaiaknak, már az első negyedben elveszítették karmesterüket, Carson Wentzt, aki, mint később kiderült, agyrázkódás miatt nem folytathatta az összecsapást. A mérkőzést így a veterán, második számú irányító, a 40 éves Josh McCown hozta le, aki mindent megtett élete első rájátszás meccsén, mégsem sikerült touchdownt összehoznia. A Seattle január 12-én az NFC konferencia-elődöntőjében folytatja idegenben, az Aaron Rodgers vezette Green Bay Packers ellen.