Kiderült, hogy valójában miért is kellett letartóztatni Ronaldinhót - kép

crime fbl Horizontal
Brazilian retired football player Ronaldinho leaves Asuncion's Prosecution after declaring about his irregular entry to the country, in Asuncion, Paraguay, on March 5, 2020. - Former Brazilian football star Ronaldinho and his brother have been detained in Paraguay after allegedly using fake passports to enter the South American country, authorities said Wednesday. (Photo by NORBERTO DUARTE / AFP)
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint szerda éjjel krimibe illő körülmények között vette őrizetbe a paraguayi rendőrség a világbajnok brazil futballistát, Ronaldinhót. A világ egyik leghíresebb futballistája azonban az ügyészség karmai között sem hazudtolja meg önmagát.

Ronaldinhót és bátyját, Robertót azt követően vették őrizetbe, hogy kiderült, nem valós adatokat tartalmazó útlevéllel – paraguayi állampolgárként voltak feltüntetve az okmányon – léptek be a Brazíliával szomszédos országba. A letartóztatás alkalmával készült képek alapján akár aggódhatnánk is a brazil sztárért – de, ahogy egy úr a pokolban is úr, úgy Ronaldinho az ügyészségen is Ronaldinho! Íme az ember, akivel mindenki szelfizni akar, és, akinek hazája turisztikai nagyköveteként a munka az élete: Ronaldinho közös képen az asuncioni ügyészség a lehetőséget megragadó, boldog munkatársaival.

Egyenruhás kartárssal is elkészül a fotó, és biztosak vagyunk benne, hogy így még egyetlen letaróztatásnak sem örült a derék rendvédelmi szerv.

Ronaldinho és bátyja egyébként még csütörtökön elhagyhatta az ügyészséget, miután tisztázták a hatóságokkal a történteket. A fentiek után "egyértelmű", hogy csak azért kellett őrizetbe venni, hogy az ügyészség munkatársai elkészíthessék vele a közös szelfiket.